Side Navigation

X

U okviru Noći kazališta održana kreativna radionica “Lutka od čarape”

 

 NOVOSTI|

U Centru za kulturu Sigmund Romberg, u subotu, 25. studenoga 2023. godine, u okviru 15. Noći kazališta, održana je kreativna radionica pod nazivom “Lutka od čarape”.

Na radionici je sudjelovalo dvanaestero djece od 1. do 5. razreda osnovne škole. Djeca su pokazala iznimnu zainteresiranost i kreativnost te su brzo naučila kako sama izraditi lutku zijevalicu od čarape. Lutka može poslužiti za igru i glumu kako djeci tako i odraslima. Radionicu je pripremila i vodila Katarina Bošnjak.

Radionica “Lutka od čarape” održana je povodom Noći kazališta, manifestacije koja prikazuje snagu i moć izvedbenih umjetnosti i bogatstvo kazališne djelatnosti u zemlji i na međunarodnom planu. Cilj je ojačati vidljivost kazališne djelatnosti, kako profesionalne, tako i amaterske, te raditi na razvoju kazališne publike svih dobnih skupina, u nizu europskih zemalja.

Kako i sami možete izraditi lutku od čarape, pogledajte na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=q_A5HymUmsU

Izvor: U okviru Noći kazališta održana kreativna radionica “Lutka od čarape” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>