Side Navigation

X

Palej ljubavi – romantična priča o belišćanskoj palači

 

 NOVOSTI|

Grad Belišće s ponosom predstavlja predstavu pod naslovom Palej ljubavi-romantična priča o belišćanskoj palači. 

Povezujući fikciju i zbilju, prošlost i budućnost ovo glazbeno-scensko putovanje kroz vrijeme donijet će nam romantičnu priču o osobama, događajima, povijesti i duši našeg belišćanskog simbola – Palače Gutmann, simbola koji spaja generacije Belišćana i Belišćanki kroz desetljeća i ispisuje bogatu povijest našeg grada.

Dramski tekst napisao je nagrađivani novinar i književnik Drago Hedl, predstavu je režirao Mladen Merzel, a izvodi se u suradnji Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku i Centra za kulturu Sigmund Romberg Belišće.

Pretpremijera predstave održat će se u Palači Gutmann u Belišću u subotu, 2. prosinca, a premijerna izvedba bit će u nedjelju, 3. prosinca 2023. godine u 19:30 sati.

Besplatne ulaznice mogu se preuzeti od utorka, 28. studenoga u Turističkoj zajednici grada Belišća u vremenu od 8 do 16 sati i u Centru za kulturu Sigmund Romberg od 7 do 15 sati.

Izvor: Palej ljubavi – romantična priča o belišćanskoj palači | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>