Side Navigation

X

Udruga Umirovljenika Grada Belišća

UDRUGA UMIROVLJENIKA GRADA BELIŠĆA

Udruga Umirovljenika Grada Belišća se priključila hvala vrijednoj akciji koju je organizirao LAG KARAŠICA iz Petrijevaca za pomoć proizvođačima iz Metkovića preko svojih članova plasirali su 610 kg mandarina. Mandarine su svježe ubrane i ukusne.

Tekst: Radoslav Vuksanić

Slike: Branko Bobinac

UDRUGA UMIROVLJENIKA GRADA BELIŠĆA SUDJELOVALA U OBILJEŽAVANJU DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN BRANITELJA

U srijedu, 5. kolovoza 2020. godine, Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća organizirali su tradicionalnu biciklističku vožnju “Biciklom do spomenika” povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.  Okupljanje je bilo ispred zgrade Grada Belišća u 9 sati, poslije zajedničke fotografije krenulo se prema spomeniku poginulim braniteljima na bentu.

Po dolasku na spomenik polaganjem vijenaca i paljenje svijeća odana je počast svim poginulima i ranjenim braniteljima u Domovinskom ratu. Himnu Republike Hrvatske i prigodnu skladbu izvele su članice Ženske vokalne skupine „Bocanjevčanke“, a službu riječi predvodio je fra Tomislav Vrsaljko iz Župe sv. Josipa Radnika iz Belišća.

Poslije službenog dijela programa uputili smo se u ribički dom na domjenak.

Tekst: Branko Bobinac

Slike preuzete sa gradske stranice

Udruga umirovljenika grada Belišća sudjelovala na 5. Državnom natjecanju u kuhanju čobanca kojeg je kuhao Ivan Orsag.  Po završetku natjecanja podijeljene su zahvalnice i medalje svim kuharima. Čobanac je bio odličan vidi se na slici i osvojio je četvrto mjesto.

Izvještajna skupština Udruga Umirovljenika Grada Belišća

U petak 14. lipnja 2019 godine održana je redovita izvještajna skupština Udruge Umirovljenika Grada Belišća. Skupštinu je vodio Zdenko Weber, a izvješća o radu i financijskog izvješća udruge iz 2018 godine  je pročitao Zdravko Majer kojeg su podržali članovi udruge. Po završetku službenog programa nastavilo se neslužbeno druženje uz čobanac i razgovor.