Side Navigation

X

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće: Radionica svjesnog disanja

 

 NOVOSTI|

Iz Gradske knjižnice i čitaonice Belišće pozivaju na radionicu svjesnog disanja koja će se održati u belišćanskoj knjižnici 24. siječnja 2023. godine s početkom u 17 sati. Naučit ćete nekoliko energetskih tehnika disanja za opuštanje, pročišćenje dišnih organa i cijeloga tijela, poboljšanje cirkulacije stomačnih organa, bolju koncentraciju i memoriju.

Zašto je SVJESNO DISANJE neophodno za ispunjen i zdrav život?

Zbog čestih stresnih stanja uzrokovanih prebrzim i intenzivnim načinom života te prevelikom količinom informacija (naročito negativnih informacija) koje dovode do pojačanih i nekontroliranih negativnih emocija (strah, anksioznost, depresija itd.), naše disanje se ubrzava, postaje sve pliće i pliće, što dovodi do hipoksije (nedostatka kisika u stanicama, krvi i tkivu) i kiselosti cijeloga organizma, a to su glavni uzroci skoro svih bolesti i tjelesnih poremećaja. Pošto disanjem unosimo 90% cjelokupne energije, svjesno disanje je najbolji i najpraktičniji alat koji možemo koristiti da poboljšamo svoje zdravlje i unaprijedimo svoj život.

Na radionicu ne morate ponijeti ništa, samo dobru volju, a prijaviti se mogu sve punoljetne osobe. Radionicu će voditi Jelena Stanković, učitelj disajnih metoda i kao što već znate, prijave su obvezatne!

Izvor: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće: Radionica svjesnog disanja | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>