Side Navigation

X

Započela podjela uskrsnica umirovljenicima

 NOVOSTI|

I ove godine Grad Belišće, prigodom blagdana Uskrsa, dodjeljuje umirovljenicima s prebivalištem na području grada Belišća i prigradskih naselja jednokratnu novčanu pomoć – uskrsnicu u iznosu od 40 eura.

Podjela uskrsnica započela je u utorak, 28. ožujka 2023. godine u Belišću i svim prigradskim naseljima.

Prvu grupu umirovljenika, u Gradskoj upravi dočekala je zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković.

Grad Belišće tradicionalno za Uskrs dodjeljuje uskrsnice umirovljenicima s prebivalištem na području grada Belišća i prigradskih naselja s mirovinom do 265,45 € mjesečno. U Proračunu grada Belišća za 2023. godine za uskrsnice je osigurano 19.245 eura. Grad Belišće već duži niz godina osigurava božićnice za nezaposlene i uskrsnice za umirovljenike, a kroz različite druge  vidove socijalno-demografskih mjera Grad Belišće nastoji pomoći svojim sugrađanima.

Uskrsnica je danas podijeljena i umirovljenicima iz prigradskih naselja, a svi oni koji u najavljenim terminima nisu došli po uskrsnicu, mogu to učiniti do 14. travnja u belišćanskoj Gradskoj upravi, u sobi broj 6.

Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>