Side Navigation

X

Zahvala udruge HVIDR-a Belišće na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja grada Belišća i Dana državnosti RH

 

 NOVOSTI|

Udruga HVIDR-a Belišće zahvaljuje se gradu Belišću i gradonačelniku Dinku Buriću na organizaciji svečanosti Dana hrvatskih branitelja grada Belišća i Dana Državnosti Republike Hrvatske.

Neizmjerno smo Vam zahvalni što se na taj način zalažete za očuvanje i promicanje temeljnih vrijednosti Domovinskog rata i njegovih žrtava, zaštitu časti, ugleda i dostojanstva hrvatskih branitelja i građana grada Belišća koji su sudjelovali u obrani svoga grada i Domovine.

Uvjereni smo da će Dan hrvatskih branitelja grada Belišća i nadalje biti u funkciji promicanja očuvanja i zaštite tih vrijednosti. Jačati razinu osviještenosti šire javnosti i potaknuti mlađe generacije na promišljanje o značaju Domovinskog rata i njegovih žrtava te razvijanje domoljubnih osjećaja i upoznavanje nacionalne povijesti.

Predsjednik HVIDR-e Belišće
Pavo Milekić

Izvor: Zahvala udruge HVIDR-a Belišće na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja grada Belišća i Dana državnosti RH | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>