Side Navigation

X

Stand-up komedija “Dobra večer, došao sam po vašu kćer”

 

 NOVOSTI|

Centar za kulturu Sigmund Romberg vas poziva na stand-up show “Dobra večer, došao sam po vašu kćer” popularnog Kerekesh Teatra. Stand-up će se održati u četvrtak, 14. rujna 2023. godine s početkom u 20 sati, u dvorani Centra.

Stand-up izvodi izvrsni Jan Kerekeš koji je zaslužan i za tekst i režiju. “Dobra večer, došao sam po vašu kćer.” – Ta rečenica teško pada svakome tko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života. Ovaj stand-up nastao je nakon Janove akupunkture mozga za vrijeme jedne vožnje po autocesti ZG-ZG. Nastao je iz straha, ljubavi i potrebe da se publika nasmije na račun patnika kojem nema pomoći.

Ulaznice, po cijeni od 8 eura, možete rezervirati na telefon 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra, a možete ih i kupiti u računovodstvu Centra za kulturu Sigmund Romberg svakog radnog dana od 7 do 15 sati.

Izvor: Stand-up komedija “Dobra večer, došao sam po vašu kćer” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>