Side Navigation

X

Skupština Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije u Belišću

 

 NOVOSTI IZ ŽIVOTA UDRUGA|

Dana 25. lipnja 2024. godine u prostorijama DVD-a Belišće, Željeznička 11 u Belišću, s početkom u 19:00 sati održana je sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije.

Članovi Skupštine nakon izvještavanja predsjednika Zdenka Čarapara i zapovjednika Zorana Pakšeca te tajnika Slavka Milekića usvojili su Izvješća o utrošku financijskih sredstava VZ OBŽ-a u 2023. godini, te Izvješća o stanju vatrogastva i zaštite od požara na području Osječko-baranjske županije. Također, prihvaćene su Odluke o prvim izmjenama i dopunama Financijskog plana VZ OBŽ-a za 2024. godinu i Odluka o izmjenama i dopunama Statuta VZ OBŽ-a.

Povijesno i veoma važna, uz pljesak jednoglasno je prihvaćena Odluka o prihvaćanju ponude za kupovinu poslovnog prostora u stambeno – poslovnom objektu u Osijeku, Ćićarijska 1a, čime Vatrogasna zajednica Osječko-baranjske županije dobiva svoj vlastiti prostor, gdje će moći kvalitetnije djelovati na boljitak vatrogastva na području Županije i šire.

Na kraju dnevnog reda iznesena je informacija o provedenoj reviziji izvršenja Financijskog plana Vatrogasne zajednice Osječko–baranjske županije.

Završetkom sjednice, predsjednik DVD-a Belišće Željko Čakalić, pozdravio je sve prisutne i zaželio ugodan boravak u prostoru Vatrogasno doma DVD-a Belišća.

Dubravko Čovčić

Izvor: Skupština Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije u Belišću | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>