Side Navigation

X

Predstava “Ocat i sin”

 

 NOVOSTI|

U petak, 22. rujna 2023. godine s početkom u 20 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, održat će se predstava “Ocat i sin” Zlatana Zuhrića Zuhre i Tina Sedlara.

Predstava koja nasmijava publiku diljem Hrvatske, dolazi i u Belišće. “U ovoj predstavi/komediji vidi se generacijski jaz oca i sina. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio na najbolji mogući način.” U predstavi glume popularni Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar koji ujedno potpisuju i tekst i režiju.

Ulaznice, po cijeni od 8 eura, možete rezervirati na telefon 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra, a možete ih i kupiti u računovodstvu Centra za kulturu Sigmund Romberg svakog radnog dana od 7 do 15 sati.

Izvor: Predstava “Ocat i sin” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>