Side Navigation

X

Posjet vatrogasaca Belišća Dječjem vrtiću Maslačak i Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića Belišće

 

 NOVOSTI IZ ŽIVOTA UDRUGA|

Dana 5. listopada 2023. godine, u sklopu Dječjeg tjedna, vatrogasci Belišća posjetili su mališane Dječjeg vrtića Maslačak i učenike prvih razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića.

Na dvorišnom prostoru vrtića i osnovne škole prikazana im je edukativna prezentacija s naznakom što je vatrogasna djelatnost, s čime se vatrogasci bave, a posebno na što djeca moraju obratiti pozornost kako ne bi došlo do požara. Ujedno, prikazana im je vatrogasna tehnika i oprema koju vatrogasci koriste u intervencijama.

Na mnogobrojna pitanja učenici su dobili odgovore od voditelja vatrogasnog podmlatka i mladeži DVD-a Belišće Željka Čakalić, te uz pomoć kolege Marka Ivića i Klare Čakalić, pripadnice vatrogasne mladeži.

Voditelj podmlatka i mladeži Željko Čakalić prezentirao je što se radi na susretima podmlatka i mladeži i pozvao sve zainteresirane učenike da se pridruže na susretima koji se održavaju svake subote u 16 sati.

Puni dojmova i novih saznanja, na praktičan su način spoznali rad vatrogasaca koji se brinu za zaštitu od požara u svojim mjestima.

Izvor: Posjet vatrogasaca Belišća Dječjem vrtiću Maslačak i Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića Belišće | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>