Side Navigation

X

Održano predstavljanje šeste knjige Tomislava Zvonarića Žume

 

 NOVOSTI|

U organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg, i uz potporu Grada Belišća, u petak, 28. lipnja 2024., u Palači “Gutmann”, predstavljena je šesta knjiga autora Tomislava Zvonarića Žume “Istine života ili životne prilike, nemoguće ili moguće, sa ili bez politike”.

Tomislav Zvonarić Žuma svaku je svoju dosadašnju knjigu predstavljao u Belišću. Rođen je u Veliškovcima, živio je u Bistrincima i Belišću, a iako već godinama živi u Zagrebu, rado se vraća svome kraju. Nova knjiga progovara o autorovim mislima na temu politike i njene zastupljenosti u društvu. U knjizi autor ipak ne zaobilazi svoju nepresušnu temu inspiracije, a to je Belišće, kojemu posvećuje nostalgičnu pjesmu.

Uz autora, promotor knjige bio je Denis Šimić. U programu su sudjelovali Zvonimir Iveković i Nenad Mikić, s dvjema prigodnim pjesmama, od kojih je jednu, posvećenu Belišću, napisao upravo Nenad Mikić.

Izvor: Održano predstavljanje šeste knjige Tomislava Zvonarića Žume | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>