Side Navigation

X

Održana redovna skupština DVD-a Tiborjanci

 

 NOVOSTI IZ ŽIVOTA UDRUGA|

U petak, 10. veljače 2023. godine, u prostorijama Društvenog doma Tiborjanci održana je redovna skupština DVD-a Tiborjanci uz nazočnost operativnih i pričuvnih članova.

Skupštini DVD-a Tiborjanci nazočila je zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković, povjerenica za mjesto Tiborjanci Josipa Blažević, predsjednik i zamjenik zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Belišće Nikica Mužević i Ivan Vincetić.

Prisutni su jednoglasno usvojili Izvješća o radu i financijama za 2022. godinu i Planova rada i financija za 2024. DVD-a Tiborjanci.

Zamjenica gradonačelnik Grada Belišća Ljerka Vučković u svom obraćanju  pozdravila je sve  prisutne članice i članove DVD-a Tiborjanci i sve goste u ime gradonačelnika Grada Belišća Dinka Burića i u svoje ime. Istakla je problem opadanja broja članova u društvima, ali opstanak vatrogasnih društava. Istaknula je kako se Grad Belišće trudi sukladno mogućnostima podržati rad dobrovoljnih vatrogasnih društava koja su temelj obrane od požara na lokalnoj razini. Čestitala je DVD-u Tiborjanci na svemu što rade i nastojanju da Društvo radi što kvalitetnije, te poželjela punu uspjeha u budućnosti.

Potom nazočnima se obratio predsjednik VZG-a Belišće Nikica Mužević, koji je pozdravio prisutne te izrazio zahvale i čestitke na aktivnostima koje su provedene u protekloj godini. Istaknuo je podršku Grada Belišće u svim projektima koje provodi VZG Belišće i DVD, te želju za omasovljenje mladih i rad s djecom koji su budućnost našeg opstanka.

Na skupštini je predsjednik VZG Belišće Nikica Mužević uručio uvjerenje i priznanja. Diploma i uvjerenje za stjecanje zvanja «Vatrogasac I. klase» uručena je Mariji Ivković, uvjerenje o usavršavanju „Aparati za zaštitu dišnih organa” i diplomu za 10 godina rada u vatrogasnoj organizaciji «Spomenica za 10 godina» Mirku Blaževiću. Diplome za 40 godina rada u vatrogasnoj organizaciji «Spomenica za 40 godina» uručene su Darku Kozini, Ivici Vidakoviću, Nenadu Mandiću i Josipu Stjepanoviću.

Nakon iscrpljenog dnevnog reda, predsjedavajući Josip Stjepanović zahvalio se prisutnima na nazočnosti i zaključio rad Skupštine.

Dubravko Čovčić

Izvor: Održana redovna skupština DVD-a Tiborjanci | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>