Side Navigation

X

Održana redovna godišnja skupština DVD-a Bistrinci

 

 NOVOSTI IZ ŽIVOTA UDRUGA|

U subotu, 25. veljače 2023. godine, u prostorijama Nogometnog kluba Bistrinci održana je redovna godišnja Skupština DVD-a Bistrinci uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-ova (Belišće, Bocanjevci, Vinogradci, Tiborjanci, Veliškovci i Gat) te operativnih članova Društva.

Skupštini DVD-a Bistrinci nazočio je zapovjednik VZG-a Belišće Dubravko Čovčić i povjerenik za mjesto Bistrinci Rade Bagarić.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu DVD-a Bistrinci i Financijsko izvješće u 2022. godini, te Planove rada i financija za 2024. godinu, koji su jednoglasno usvojeni.

Zapovjednik VZG-a Belišće Dubravko Čovčić osvrnuo se na rad Društva koje ispunjava sve obveze po pitanju vatrogasnih intervencija i ostalih aktivnosti u djelokrugu vatrogasne djelatnosti. Napominje da je DVD Bistrinci odmah iza središnje vatrogasne postrojbe Belišće po broju vatrogasnih intervencije koje se kvalitetno i uredno odrađuju s obzirom na ograničen broj operativnih članova. Ističe čestitku zapovjedniku Siniši Ledinšćaku na položenom stručnom ispitu za vatrogasca s posebnim ovlastima i odgovornostima, a što je zakonska obveza za sve zapovjednike i njihove zamjenike u vatrogasnim postrojbama. Na kraju se zahvalio rukovodstvu na doprinosu u radu tijela VZG-a Belišće, te poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu s željom za stvaranjem što kvalitetnije strukture društva.

U prigodnim riječima povjerenik za mjesto Bistrinci Rade Bagarić pozdravlja sve prisutne te upućuje čestitke na aktivnostima koje provodi ovo društvo, a kojih nije bilo malo. Ističe podršku Grada Belišće u svim projektima DVD-a, te ističe želju za omasovljenje mladih i rad s djecom koji su budućnost našeg opstanka. Želi puno uspjeha u realizaciji zacrtanih planova i međusobnoj suradnji.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi, predsjedavajući Ivan Anić je pozvao zapovjednika VZG-a Belišće Dubravka Čovčića da uruči diplome zaslužnijim članovima. Diplomu za 10 godina rada u vatrogasnoj organizaciji «Spomenica za 10 godina» dobili su  Zoran Polanc, Kristijan Vuksanić i Zdenko Glasovac, diplomu za 70 godina rada u vatrogasnoj organizaciji «Spomenica za 70 godina» Stjepan Đakovac.

Nakon uručenih priznanja, a predsjedavajući Ivan Anić zahvalio se prisutnima na nazočnosti i zaključio rad Skupštine.

Dubravko Čovčić

 
 
 

Izvor: Održana redovna godišnja skupština DVD-a Bistrinci | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>