Side Navigation

X

Održana predstava “Tri put’ Bog pomaže”

 

 NOVOSTI|

U petak, 24. ožujka 2023. godine, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, održana je druga po redu predstava 43. Belišćanskog dramskog memorijala pod nazivom “Tri put’ Bog pomaže” Kazališta Županja.

Kazalište Županja, svojom odličnom izvedbom, i ovaj je put nasmijalo i zabavilo belišćansku publiku. Predstava je bila prepuna komičnih situacija i neočekivanih obrata iz svakodnevnog života. Govori o ženi koja na zanimljiv način uspijeva zaposliti svoga nesposobnog i beskorisnog supruga. U komediji se pojavljuju i glazbeni elementi te je i publika na kraju imala prilike zapjevati i zaplesati zajedno s glumcima. U predstavi su glumili: Marija Vištica, Branko Puhek, Ivan Filipović, Edita Petrović, Fatima Šakanović, Mirza Hećimović i Imman Hasić. Predstava je nastala prema tekstu Marjana Kiša, a u režiji Branka Puheka.

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>