Side Navigation

X

OBILJEŽAVANJE DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DANA HRVATSKIH BRANITELJA

no images were found

OBILJEŽAVANJE DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DANA HRVATSKIH BRANITELJA

Objavljeno: 07. 8. 2020.

Članovi Udruge dragovoljaca Domovinskog rata g. o. Belišće i ove godine, kao i prijašnjih, svečano su obilježili jedan od najznačajnijih datuma u hrvatskoj povijesti, Dan pobjede i  domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja”

Za razliku od dosadašnjih obilježavanja toga posebnog dana i za nas velikog praznika, ove godine smo morali u puno manjem broju svesti okupljanje koronavirusa i uz poštivanje svih mjera okupljanja.

Radi nemogućnosti planiranja nadolazećih okupljanja i planiranog rada tijekom tekuće godine, prisiljeni smo bili uz ovaj praznik održati izvještajnu skupštinu udruge, kao i obilježiti 15. memorijal “3. travanj”.

Predsjednik udruge Zlatko Rogač podnio je izvješće o radu i financijama udruge za 2019 g., plan rada i financijski plan za 2021 g.

Na skupštini je bio nazočan predsjednik Gradskog vijeća grada Belišća gosp. Dario Fletko, koji je pohvalio naš dosadašnji rad udruge i zaželio nam puno uspjeha u budućem radu udruge te otvorio 15. memorijalni turnir.

Uz prisjećanje na sve branitelje koji su položili svoje živote za domovinu, molitvom i odavanjem počasti na gradskim grobljima u Belišću i Valpovu  obilježili smo i zahvalili se svima koji su podnijeli najveću žrtvu za našu slobodu i domovinu.

Nakon skupštine nastavili smo sa druženjem uz igru pikada, kartanja bele, kao i uz objed koji nam je pripremio naš član udruge Josip Vučetić.

Ovom prigodom zahvalili smo se svim prisutnima članovima udruge i podijelili majice.

Predrag Trbojević, tajnik UHDDR-a g.o.Belišće

Izvor: OBILJEŽAVANJE DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DANA HRVATSKIH BRANITELJA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>