Side Navigation

X

Obavijest o pokaznoj vježbi Civilne zaštite Osječko-baranjske županije ”Belišće 2023.”

 

 NOVOSTI|

 

Obavještavamo javnost da je načelnik Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije Mato Lukić izvijestio predstavnike jedinica lokalne samouprave s područja naše županije o održavanju Pokazne vježbe operativnih snaga sustava civilne zaštite Osječko-baranjske županije ”Belišće 2023.”.

Vježba će se održati u petak 26. svibnja 2023. godine na lokaciji Mosta 107. brigade na rijeci Dravi u Belišću, pri čemu će prometovanje mostom u vremenu između 12 i 13 sati biti obustavljeno. U vježbi će sudjelovati i predstavnici Stožera i postrojbe civilne zaštite grada Belišća, operativne snage Vatrogasne zajednice grada Belišća te predstavnici Policijske postaje Belišće. Sirenom za uzbunjivanje javnost će biti obaviještena o početku vježbe u 12 sati, te o prestanku vježbe u 13 sati. Ujedno se pozivaju zainteresirani građani da se svojim prisustvom i promatranjem vježbe na samoj lokaciji mogu uvjeriti u spremnost operativnih snaga civilne zaštite naše županije.

Izvor: Obavijest o pokaznoj vježbi Civilne zaštite Osječko-baranjske županije ”Belišće 2023.” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>