Side Navigation

X

Obavijest o isporuci vode (godišnji remont)

 

 NOVOSTI|

Tvrtka Hidrobel d.o.o. obavještava da se zbog godišnjeg remonta energetskih postrojenja tvrtke DS Smith Belišće Croatia d.o.o. voda ne preporučuje za piće u razdoblju od 13. do 22. rujna 2023. godine.

Zbog obustave električne energije u krugu tvrtke DS Smith Belišće Croatia d.o.o. dana 20. rujna 2023. godine, u vremenu od 8 do 19 sati opskrba vodom vršit će se iz vodotornja pa je moguć slabiji pritisak u mreži i povremeni prekidi opskrbe vodom.

Iz navedenih se razloga mole građani za razumijevanje ukoliko dođe do kraćih prekida opskrbe vodom ili slabijeg pritiska u mreži.

Napomena iz Obavijesti o prekidu isporuke tehnološke vode i električn energije zbog godišnjeg remonta energetskih postrojenja tvrtke DS Smith Belišće Croatia d.o.o. koju je HIdrobel d.o.o. zaprimio dana 24. kolovoza 2023. godine.

“Zbog zahtjevnosti radova na svim postrojenjima u vrijeme trajanja remonta mogući su eventualni kraći prekidi u isporuci električne energije, kao i pojava neugodnih mirisa u blizini postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda, što ćemo nastojati smanjiti na najmanju moguću mjeru. Ovim se putem ispričavamo zbog mogućih neugodnosti i unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.”

Izvor: Obavijest o isporuci vode (godišnji remont) | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>