Side Navigation

X

Nikola Rašeta novi predsjednik NK Hrvatski sokol Bocanjevci

 

 NOVOSTI IZ ŽIVOTA UDRUGA|

U petak, 2.veljače 2024. u Hrvatskom domu u Bocanjevcima održana je izvanredno-izborna godišnja skupština NK Hrvatski sokol Bocanjevci.

Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Emanuel Barić koji je pozdravio članove kluba i goste na skupštini među kojima su bili: Milan Zamaklar, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća, Bojan Vuksanić, potpredsjednik Gradskog vijeća grada Belišća, Željko Vuksanić, predsjednik MPD-a Bocanjevački pajdaši, Patrik Piškorjanac, dopredsjednik KUD-a Šokadija Bocanjevci i Armenio Vidošić, zamjenik zapovjednika DVD-a Bocanjevci.

Nakon usvajanja dnevnog reda i odabira radnog voditeljstva, uslijedilo je izvješće o radu i financijsko izvješće u 2023. iz kojeg se kao najznačajnije stvari ističu ispadanje iz 2. ŽNL Valpovo, ostvareno drugo mjesto nakon jesenskog dijela natjecanja u ligi NS Valpovo i još jedna uspješna organizacija malonogometnog Memorijala „Marin Mandić-Šerif“.

Uslijedilo je razrješenje svih dosadašnjih članova tijela upravljanja i krenulo se u odabir novog vodstva. Nakon rasprave za predsjednika kluba izabran je Nikola Rašeta, za tajnika Josip Repček dok članove izvršnog odbora čine Marin Vuksanić, Dejan Čanadžija, Siniša Repček, Patrik Piškorjanac i Branimir Vidošić.

Za članove nadzornog odbora izabrani su Luka Piškorjanac, Gabrijel Solanjski i Petar Kuragić.

Skupu se obratio predsjednik ZŠU-a Milan Zamaklar koji je čestitao izabranima i poručio kako će i dosadašnje vodstvo u Zajednici športskih udruga imati pravog partnera, uz opasku kako će novoizabrano vodstvo morati uskladiti i status sa novim zakonskim regulativama Zakona o sportu u čemu je također obećao pomoć.

Potpredsjednik Gradskog vijeća grada Belišća Bojan Vuksanić je uz čestitke izabranima zaželio svu sreću u proljetnom dijelu natjecanja istaknuvši kako smatra da povratak u veći rang natjecanja ne mora biti prioritet već u prvoj sezoni, nego onda kada novoizabrano vodstvo stvori uvjete zajedno sa igračima.

Dosadašnji predsjednik Emanuel Barić se zahvalio svima na dosadašnjoj suradnji te zaželio sreću novom vodstvu.

U svom prvom obraćanju kao predsjednik, Nikola Rašeta se zahvalio na ukazanom povjerenju te obećao da će se potruditi da budući rezultati budu bolji od dosadašnjih, a da će vodstvo odmah prionuti radu potvrdilo se i  činjenicom da je već za nedjelju, 4.veljače 2024 zakazana prozivka igrača za proljetni dio natjecanja.

Bojan Vuksanić

Izvor: Nikola Rašeta novi predsjednik NK Hrvatski sokol Bocanjevci | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>