Side Navigation

X

Manifestacija “Gastro fest” u etnoselu Bocanjevci

 

 NOVOSTI|

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća u sklopu obilježavanja Dana grada Belišća organiziraju manifestaciju natjecanja u pripremanju autohtonog jela pod nazivom “Gastro fest”.

Manifestacija će se održati dana 6. svibnja 2023. godine s početkom u 10:00 sati u Etno selu Bocanjevci.

Stručni ocjenjivački sud će u obilazak i ocjenjivanje krenuti u 12 sati, a proglašenje pobjednika se predviđa u 14 sati.

Osim kuhara iz Slavonije i Baranje i ove godine nam dolaze predstavnici grada Biograda na moru koji će se predstaviti gastro specijalitetima i prezentacijom svojih proizvoda te na taj način nastaviti dobru suradnju između Zelene i Plave Hrvatske.

Uz gastro ponudu, organiziran će biti i gospodarski sajam gdje će svi zainteresirani moći kupiti autohtone proizvode i suvenire, a za dobru atmosferu pobrinuti će se Tamburaški sastav „Čuvari noći“.

Programski dio upotpunit će se vožnjom zapregama, nastupom Gradskog puhačkog orkestra grada Belišća te od 16 sati nastupom domaćih i gostujućih pjevačkih skupina.

Izvor: Manifestacija “Gastro fest” u etnoselu Bocanjevci | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>