Side Navigation

X

Kreativna radionica “Lutka od čarape” u okviru Noći kazališta

 

 NOVOSTI|

U subotu, 25. studenoga 2023. godine s početkom u 18 sati, u okviru Noći kazališta, održat će se kreativna radionica pod nazivom “Lutka od čarape”, u organizaciji Amaterskog kazališta Belišće i Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Pozivamo sve zainteresirane osnovnoškolce da se prijave na radionicu najkasnije do 24. studenoga 2023. godine. Prijaviti se može na telefon 031/533-274, e-mail: izlozbe@cks-romberg.hr te na Facebook ili Instagram stranici Centra. Radionica je besplatna, a sav potreban materijal je osiguran. Broj prijava je ograničen.

Noć kazališta je manifestacija koja prikazuje snagu i moć izvedbenih umjetnosti i bogatstvo kazališne djelatnosti u zemlji i na međunarodnom planu. Započela je kao jednodnevna manifestacija koja se održava svake treće subote u studenome od 2008. godine, na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, no godinama prerasta prvotne okvire i izrasta u višednevnu manifestaciju kojoj je cilj ojačati vidljivost kazališne djelatnosti, kako profesionalne, tako i amaterske, te raditi na razvoju kazališne publike svih dobnih skupina, u nizu europskih zemalja.

Noć kazališta ove godine održava se petnaesti put, a manifestacija se potvrdila kao sjajan projekt u kojem uživaju svi koji vole kulturu.

Izvor: Kreativna radionica “Lutka od čarape” u okviru Noći kazališta | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>