Side Navigation

X

Koncert Elvisa Stanića i French Touch kvarteta – “Accordion Project”

 

 NOVOSTI|

U četvrtak, 20. lipnja 2024. godine, s početkom u 20 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, održat će se koncert Elvisa Stanića i French Touch kvarteta, s Elvisom Stanićem na harmonici, Spartacom Črnjarićem na gitari, Darkom Mihelićem na kontrabasu i Andyjem Cechom na bubnjevima.

Novi glazbeni projekt najnagrađivanijeg hrvatskog multiinstrumentalista Elvisa Stanića posvećen je harmonici, tangu, francuskoj šansoni i valceru. Ovaj kvartet iskusnih i vatrenih glazbenika energičnu, očaravajuću i nadahnutu glazbu kombinira u jedinstvenom zvuku harmonike, gitare, kontrabasa i bubnjeva. French Touch kvartet publiku odvodi na šetnju pariškim ulicama, poziva na tango u Buenos Airesu, propitkuje južnoameričku senzualnost i neobuzdanu radost francuskog ´joie de vivre´. Njihova glazba pokazuje raznolikost, ali i vrhunsko umijeće umotano u elegantnu fuziju tanga, jazza i valcera.

Koncert je pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i  medija, a ulaz je besplatan.

Izvor: Koncert Elvisa Stanića i French Touch kvarteta – “Accordion Project” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>