Side Navigation

X

Kerekesh Teatar predstavom “Beba” otvorio 43. Belišćanski dramski memorijal

 

 NOVOSTI|

U četvrtak, 16. ožujka 2023. godine, u prepunoj dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, započeo je 43. Belišćanski dramski memorijal predstavom “Beba” poznatog Kerekesh Teatra.

Omiljeni i popularni Kerekesh Teatar i ovaj je put uspio popuniti cijelu dvoranu Centra za kulturu i očarati sve prisutne. Mirna Medaković Stepinac i Ljubomir Kerekeš oduševili su belišćansku publiku i svojom fantastičnom izvedbom nasmijali sve do suza. Podsjetimo, „Beba“ je nadimak Svjetlane Fufić, koja se, kako bi riješila neke izazove i probleme, odvaži otići psihologu po prvi puta u životu. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema Beba po dolasku u ordinaciju jednostavno započinje razgovor s prvim gospodinom u bijeloj odori na kojeg naiđe. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije. Bivši muževi Svjetlane Fufić izvukli su deblji kraj. Tekst i režiju ove urnebesne predstave potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Izvor: Kerekesh Teatar predstavom “Beba” otvorio 43. Belišćanski dramski memorijal | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>