Side Navigation

X

Ivan Šimić-Čapala predstavio svoju treću knjigu poezije

I

 

 NOVOSTI|

U organizaciji Grada Belišća i Centra za kulturu Sigmund Romberg, u petak, 5. svibnja 2023. godine, u Kazališnoj kavani, predstavljena je treća knjige poezije autora Ivana Šimića – Čapale “Ljubav i znamenitosti moga grada”.

U ime grada Belišća posjetitelje je pozdravio pročelnik Ureda gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić koji je pohvalio autorov rad i poželio mu sreću u budućnosti. Promotori pjesama bili su autor Ivan Šimić, lektor i recenzent knjige Denis Šimić, voditeljica promocije Josipa Krišković te autorova unuka Ema Vujičić i Lucija Šimić. U glazbenom dijelu programa s prigodnim pjesmama nastupili su Zvonimir Iveković, Ema Vujičić i Lucija Šimić.

Ivan Šimić rođen je u Belišću i cijeli svoj životni i radni vijek proveo je u njemu i ostao mu vjeran sve do danas. Pisanje poezije važna mu je značajka u životu. Piše o ljubavi prema svojim voljenima, prema prirodi, a u ovoj trećoj zbirci poseban značaj daje znamenitostima svoga grada.

Knjiga “Ljubav i znamenitosti moga grada” tiskana je uz potporu Grada Belišća i drugih sponzora.

Izvor: Ivan Šimić-Čapala predstavio svoju treću knjigu poezije | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>