Side Navigation

X

BLAGDANSKI RUČAK S GRAĐANIMA

BLAGDANSKI RUČAK S GRAĐANIMA

Objavljeno: 24. 12. 2019.

Na Badnjak, 24. prosinca 2019. godine, program manifestacije “Advent u Belišću” započeo je u 11 sati uprizorenjem živih jaslica na Trgu Ante Starčevića, u kojima su sudjelovali učenici Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće.

Nakon živih jaslica, u 12 sati na Tržnom centru u Belišću uslijedio je tradicionalni blagdanski ručak za sve građane, a koji su organizirali Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća.

Prije ručka, molitvu je izmolio fra Branko Janjić i svima zaželio blagoslovljen Božić. Svim okupljenima obratio se i gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić zaželjevši čestit Božić i uspješnu novu 2020. godinu.

Građani su mogli uživati u besplatnoj porciji fiša iz 600-litarskog kotlića kojeg su pripremali članovi udruge “Kotličari” Belišće, a za dobru blagdansku atmosferu bio je zaslužan Tamburaški sastav “Kočije” iz Narda.

Foto: Tin Lacković

Izvor: BLAGDANSKI RUČAK S GRAĐANIMA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>