Side Navigation

X

Belišće u utrci za Najljepši advent u Hrvatskoj

 

 NOVOSTI|

Krenuo je treći izbor za Najljepši advent kojega i ove godine na svojoj Facebook stranici provodi portal gradonačelnik.hr pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta.

Za titulu najljepšeg ove se godine natječu 63 adventa, odnosno 48 gradova i 15 općina. Kao i prošle godine, pobjednici se biraju u četiri kategorije te će se izabrati najljepši advent u velikim, srednjim i malim gradovima te najljepši advent u općinama.

U kategoriji malih gradova (do 10 tisuća stanovnika) natječu se 22 grada, među kojima i Grad Belišće.

Pobijedit će advent koji u konačnici bude imao najviše lajkova, stoga ovim putem pozivamo sugrađane da svojim glasovima podrže naš advent i na facebook stranici gradonačelnik.hr kliknu LAJK za Advent u Belišću!

Link za glasanje:

https://www.facebook.com/gradonacelnikhr/posts/pfbid02n8PXJgMuppf2KptZXwMv8U6ahVNjrTvd8LXquHyMF2zK8cjKcerWw5tCCtcs2QDVl

Glasovanje traje do 5. siječnja u podne.

PRAVILA IZBORA:

-Na FB stranici portala gradonačelnik.hr objavljene su (redoslijedom kako su pristizale prijave) slike svih advenata koji sudjeluju u izboru

-Broje se i priznaju lajkovi na glavnu objavu sa slikama adventa, i to samo našoj FB stranici, ne i na sheranim objavama!

-Glasovanje traje do 5. siječnja u podne

-Pobjednici će se proglasiti u 4 kategorije – kategoriji malih, srednji i velikih gradova i kategoriji općina

Izvor: Belišće u utrci za Najljepši advent u Hrvatskoj | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>