Side Navigation

X

Auto ljestve DVD-a Belišće na radnim zadacima

 NOVOSTI IZ ŽIVOTA UDRUGA|

Donacijom auto ljestava DVD-u Belišće osigurano je učinkovitije i sigurnije djelovanje na vatrogasnim intervencijama i ostalim potrebama koje ovise o visinskim radovima.

Tokom mjeseca lipnja u sklopu uvježbavanja i rukovanja auto ljestvama, obavljeno je nekoliko radnih zadataka na višekatnim zgradama u gradu Belišću, gdje smo odmah ustanovili mogućnosti samih auto ljestava.

S obzirom da Belišće ima znatan broj stambenih jedinica s dvaju i više katova, a najviša zgrada je prizemlje + 4 kata, što u danom trenutku predstavlja izazov u potrebi eventualnog  spašavanja ili gašenja požara na višim etažama. U ovom slučaju auto ljestve nam omogućuju brzo i efikasno djelovanje u izvršavanju vatrogasne intervencije.

Potrebno je stalno dopunjavanje potrebne vatrogasne opreme, a ujedno i kontaminirano uvježbavanje operativnih vatrogasaca kako bi što efikasnije djelovali.

Dubravko Čovčić

Izvor: Auto ljestve DVD-a Belišće na radnim zadacima | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>