Side Navigation

X

Aktivnosti Vijeća za prevenciju grada Belišća

 

 NOVOSTI|

Vijeće za prevenciju grada Belišća održalo je radnu sjednicu na kojoj se raspravljalo o problematici navijačkih izgreda na nogometnim utakmicama te o preventivnim aktivnostima usmjerenim prema vozačima motornih vozila, biciklistima i pješacima, posebice školarcima. Nadolazeći zimski uvjeti, slaba vidljivost i skliski kolnici upozorenje su svim sudionicima u prometu.

Nakon sjednice, članovi Vijeća za prevenciju u suradnji sa službenicima Policijske postaje Belišće i Odjelom prevencije Policijske uprave osječko-baranjske proveli su tradicionalnu akciju ”Bicikliraj biciklističkom” te su biciklistima podijelili prigodne reflektirajuće prsluke i pobliže ih upoznali s pravilima vožnje.

Proračunom Grada Belišća osigurana su sredstva za provođenje preventivnih aktivnosti u sklopu projekta ”Zajedno više možemo”, a kojeg su u srpnju potpisali gradonačelnik Dinko Burić i načelnik PU OBŽ Ladislav Bece te će policijski službenici u narednom razdoblju predstaviti preventivne programe belišćanskim školarcima i podijeliti im reflektirajuće privjeske.

Tekst: D. Varžić
Foto: Tin Lacković

Izvor: Aktivnosti Vijeća za prevenciju grada Belišća | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>