Side Navigation

X

ZTK Valpovo-Belišće: žiriranje radova “Modelarstvo 2022.”

 NOVOSTI|

U utorak, 12. travnja 2022. godine, u osnovnoj školi u Valpovu povjerenstvo u sastavu Biljana Pantoš, Ivana Francuz i Dragan Francuz pregledali su radove učenika koji su sudjelovali na radionicama “Modelarstvo 2022.”

Sudjelovalo je ukupno 256 učenika od 5. do 8. razreda, a dva učenika činilo je ekipu koja je za zadatak imala izrezati od 3 mm šperploče čašu. Pregledano je 128 tehničkih tvorevina i izdvojena su dva puta po tri rada: prva tri mjesta ispred OŠ Valpovo i CTK-a Valpovo-Belišće. OŠ Valpovo: 1. mjesto Luka Vicić i Šimun Vidošić, 2. mjesto Mishel Bognar i Petra Hozijan, 3. mjesto Stipe Vučetić i Vlaho Ilić. CTK Valpovo-Belišće: 1. mjesto Fran Šimić i Nino Lendarić, 2. mjesto Buga Kurtović i Lucija Špoljarić, 3. mjesto Ante Habjanović i Matej Setnik. Prvoplasirane ekipe očekuje poziv za županijski nivo natjecanja.

Izvor: ZTK Valpovo-Belišće: žiriranje radova “Modelarstvo 2022.” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>