Side Navigation

X

Završna svečanost starije vrtićke skupine “Loptice”

 

 NOVOSTI| 

U utorak, 15. lipnja održana je završna svečanost starije vrtićke skupine “Loptice”. Nakon dugog vremena šutnje, opreza, pridržavanja mjera i odricanja, u dvorištu vrtića djeca su pokazala  što za njih znači obitelj,vrtić i prijateljstvo.  Pjesmom, plesom i recitacijama djeca su pokazala sve što znaju, a roditelji su ih nagradili velikim pljeskom.

Sve nazočne pozdravila je zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković,  a diplome za uspješno završen odgojno-obrazovni program podijelio je ravnatelj vrtića Zdenko Glasovac. Ponosne su bile i odgojiteljice skupine Ivana Belcar i Jasna Anočić koje su sa suzama poručile djeci da ih vole te da im žele puno uspjeha, radosti  i ljubavi, a roditeljima puno strpljenja, snage i razumijevanja.

S puno emocija roditelji su se zahvalili odgojiteljicama na trudu, radu i ljubavi koje su pružile njihovoj djeci. Ovim predivnim programom djeca su pokazala kako vrtić s ponosom nosi titulu “Najljepši vrtić u Hrvatskoj”, a naš grad titulu “Grad prijatelj djece”.

 

Ivana Belcar, DV “Maslačak”

Izvor: Završna svečanost starije vrtićke skupine “Loptice” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>