Side Navigation

X

ZAVRŠENA OVOGODIŠNJA ŠKOLA PLIVANJA

ZAVRŠENA OVOGODIŠNJA ŠKOLA PLIVANJA

Objavljeno: 26. 8. 2019.

U srijedu, 21. kolovoza 2019. godine, na bazenu u Belišću održano je završno ocjenjivanje i dodjela diploma četvrtoj grupi polaznika škole plivanja.

Nakon prikazanih stečenih znanja, u prisutnosti roditelja, članova obitelji i prijatelja, polaznicima posljednje skupine ovogodišnje škole diplome su uručili zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić i predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar.

Ove godine, školu plivanja vodili su instruktori Slavko Golik, Vladimir Lakat, Ivan Orešković i  Vladimir Đurović, a uspješno ju je završilo čak 152 polaznika starosti između 6 i 10 godina.

Podsjetimo kako je nositelj ovoga projekta Zajednica športskih udruga grada Belišća koja kao partner Športskoj zajednici Osječko-baranjske županije sudjeluje u projektu, a koji na razini Hrvatske provodi Središnji ured za šport dok je Grad Belišće u svome proračunu i ove godine izdvojio sredstva kako bi djeca s područja grada Belišća besplatno pohađala školu plivanja.

Škola plivanja u Belišću provodi se organizirano od 1978. godine, a od 2013. godine ona je besplatna za svu djecu s područja grada Belišća.

Fotografije: Zaim Saljiji

Izvor: ZAVRŠENA OVOGODIŠNJA ŠKOLA PLIVANJA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>