Side Navigation

X

ZAVRŠEN MJESEC KOMEDIJE U BELIŠĆU

ZAVRŠEN MJESEC KOMEDIJE U BELIŠĆU

Objavljeno: 15. 10. 2019.

U petak, 11. listopada 2019. godine, u Centru za kulturu Sigmund Romberg izvedena je predstava “Richard III Grbavi” Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku.

Dvorana Centra za kulturu ponovno je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, što se ponavljalo na svakoj od četiriju predstava u sklopu prvog Mjeseca komedije u Belišću. Organizatori ovim putem zahvaljuju publici na velikom interesu i iskazanoj ljubavi prema kazališnoj umjetnosti.

U predstavi “Richard III Grbavi” zaigrala su velika glumačka imena osječkog HNK – Vladimir Tintor i Petra Blašković, ravnateljica drame HNK. Crna komedija, s elementima tragedije, komad je o borbi dvoje ljudi, drama o preživljavanju kakve se svakodnevno vode, nesmiljeno i brutalno, do istrebljenja. U ovom intelektualnom i dubokom komadu, HNK u Osijeku nije ponudio publici ono što su očekivali, no zasigurno je izazvao određenu reakciju i ponukao na razmišljanje.

Tea Kozina, ravnateljica Centra za kulturu Sigmund Romberg

Izvor: ZAVRŠEN MJESEC KOMEDIJE U BELIŠĆU | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>