Side Navigation

X

Zamjenik gradonačelnika sudjelovao na okruglom stolu “Podrška udomiteljima Osječko-baranjske županije”

 

 NOVOSTI| 

U srijedu, 28. travnja 2021. godine u Osijeku je održan je  okrugli stol s temom “Podrška udomiteljima Osječko-baranjske županije” u organizaciji Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek, a u sklopu projekta “Podržimo i osnažimo dijete i obitelj”.

Na skupu je sudjelovao zamjenik gradonačelnika Grada Belišća Domagoj Varžić, predstavnici centara za socijalnu skrb s područja naše županije, predstavnici Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Ureda pravobraniteljice za djecu, udruga i ustanova koje pružaju usluge udomiteljskim obiteljima te udomitelji i udomiteljice s područja OBŽ-a.

Cilj okruglog stola bio je razmijeniti iskustva u provedbi različitih programa, usluga i aktivnosti koje su usmjerene na pružanje podrške udomiteljskim obiteljima te predložiti moguće aktivnosti umrežavanja i daljnje suradnje u svrhu poboljšanja kvalitete pružene podrške udomiteljskim obiteljima na području Osječko-baranjske županije.

Izvor: Zamjenik gradonačelnika sudjelovao na okruglom stolu “Podrška udomiteljima Osječko-baranjske županije” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>