Side Navigation

X

Zajednica tehničke kulture: Održana prva lampionada u Belišću

ZAJEDNICA TEHNIČKE KULTURE: ODRŽANA PRVA LAMPIONADA U BELIŠĆU

Objavljeno: 01. 12. 2018.

U sklopu otvorenja “Adventa u Belišću”  1. prosinca 2018. godine, ZTK Valpovo-Belišće organizirala je lampionadu na prostoru ispred Muzeja ”Belišće”, a povodom 70 godina rada i djelovanja ZTK Valpovo-Belišće. Male lampione donijela su djeca iz vrtića i učenici prvih razreda, a 70 velikih lampiona od papira puštali su učenici OŠ Ivana Kukuljevića Belišće od 5. – 8. razreda te brojni roditelji i građani koji su došli na otvorenje manifestacije.

Lampioni su svima stvorili osmjeh na licu, a zbog izuzetne atraktivnosti prizora nastao je velik broj fotografija fotoaparatima i mobitelima.

Svi građani koji nam pošalju fotografije Lampionade u Belišću na mail ztk.valpovo.belisce@gmail.com (ili ih donesu u Dom tehnike u Valpovo) do 8. prosinca 2018. sudjeluju u nagradnoj igri Fotokluba Valpovo. Tri najbolje fotografije (autora) bit će nagrađene.

Hvala svima koji su omogućili održavanje prve lampionade u Belišću.

 

 

Fotografije: Goran Dojkić, Matko Florijančić, Ivana Francuz, Ljilja Borenović  

 

Izvor: Zajednica tehničke kulture: Održana prva lampionada u Belišću | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>