Side Navigation

X

Vrhunski klavirski koncert Nataše Ane Karle Milić u Belišću

VRHUNSKI KLAVIRSKI KONCERT NATAŠE ANE KARLE MILIĆ U BELIŠĆU

Objavljeno: 03. 12. 2018.

U petak 30. studenog 2018. godine, Centar za kulturu Sigmund Romberg uspješno je organizirao još jedan glazbeni događaj. U suradnji s Glazbenom školom Belišće, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH, u dvorani Glazbene škole održan je klavirski koncert pijanistice Nataše Ane Karle Milić.

Slobodna umjetnica iz Zagreba vrhunski je izvela skladbe Ante Milića, Johanna Sebastiana Bacha, Sergeija Rahmanjinova te Aleksandra Skrjabina pred punom dvoranom Glazbene škole u Belišću. Ova pijanistica održala je niz solističkih i komornih recitala u svim glazbenim centrima u Hrvatskoj te na brojnim festivalima, a iza nje su i brojni nastupi u inozemstvu. Oduševljena atmosferom na koncertu u Belišću, pijanistica Nataša Ana Karla Milić odala je počast i ove godine preminulom Oliveru Dragojeviću, izvevši njegovu pjesmu Galeb i ja. Na kraju je umjetnica uputila pohvale brojnoj publici, među kojima je bio veliki broj učenika Glazbene škole kao i gimnazijskih razreda Srednje škole Valpovo, na pozornom praćenju programa i toplom dočeku.

Centar za kulturu Sigmund Romberg na ovaj način nastavlja kvalitetnu suradnju s Glazbenom školom u Belišću, koja je područni odjel Glazbene škole pri Osnovnoj školi M. P. Katančića u Valpovu te mladim glazbenicima, ali i svim zainteresiranima, omogućuje odlazak na koncerte klasične glazbe vrhunskih hrvatskih umjetnika u lokalnoj sredini.

 

 

 

Tekst: Tea Kozina, ravnateljica CK Sigmund Romberg

Izvor: Vrhunski klavirski koncert Nataše Ane Karle Milić u Belišću | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>