Side Navigation

X

Veseli posjet skupine Kikići Centru za kulturu Sigmund Romberg

 NOVOSTI|

Povodom tjedna dječje kreativnosti, u četvrtak, 5. svibnja 2022. godine, Centar za kulturu Sigmund Romberg posjetila je mješovita vrtićka skupina Kikići sa svojim odgojiteljicama Dragicom Jančikić, Aleksandrom Šrepfler Strajnić i Emmom Torjanac.

Vrtićarce je na početku pozdravila ravnateljica Centra za kulturu Tea Glavica, te djeci ispričala čime se sve bavi ova ustanova. Njoj se pridružio i dugogodišnji član Amaterskog kazališta Belišće, Ivica Koprivnjak, koji je ispričao djeci kako postati glumcem. Djelatnici Centra, Dominik Špoljarć i Zvonimir Iveković, izveli su nekoliko pjesama za djecu, a zatim su i Kikići imali priliku iskusiti kako je to biti na pozornici te su i oni otpjevali dvije pjesme uz scenski nastup.

Nakon druženja na pozornici, održana je kreativna radionica “Čestitka majci” pod vodstvom Bojane Reçice. Djeca su od svima dostupnih materijala (papir u boji, papirnate slamke, podmetači za kolače) napravila čestitku na kojoj se nalazi vedri proljetni buketić kojemu će se zasigurno obradovati svaka majka.

Izvor: Veseli posjet skupine Kikići Centru za kulturu Sigmund Romberg | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>