Side Navigation

X

Vatrogasna zajednica grada Belišća: Obuka za rad s aparatima za zaštitu dišnih organa

 

 NOVOSTI| 

13. svibnja 2021. u organizaciji Vatrogasne zajednice grada Belišća, u središnjoj vatrogasnoj postrojbi Belišće, realizirana je interna obuka operativnih članova  iz svakog DVD-a s područja VZG Belišće za rad s aparatima za zaštitu dišnih organa, s ciljem da se što više članova vatrogasnih postrojbi obuči za rad i korištenje aparata za zaštitu dišnih organa.

Budući su u prosincu 2020. godine uručeni kompleti aparata svakom prigradskom DVD-u u Gradu Belišću, bilo je nužno podsjetiti i uvježbati operativnog člana vatrogasne grupe s načinom korištenja i njihovog održavanja.

U nastojanju osiguravanja što  bolje osobne zaštite svakog operativnog vatrogasca i nabavkom odgovarajuće osobne zaštitne opreme, potrebno je  redovno i stručno osposobljavanje svih pripadnika vatrogasnih postrojbi, kako bi bili spremni na nove izazove, a pogotovo u ovo “čudno” vrijeme pandemije.

Obuku rada sa aparatima za zaštitu dišnih organa vodio je zamjenik zapovjednika VZG Belišće Ivan Vincetić i voditelj smjene u središnjoj vatrogasnog postrojbi Beliće Mario Karapetrić, pod nadzorom zapovjednika VZG Belišća Dubravka Čovčića.

Sudionici obuke su marljivo prihvaćali znanja i vještine sa željom za daljnjim uvježbavanjem.

Izvor: Vatrogasna zajednica grada Belišća: Obuka za rad s aparatima za zaštitu dišnih organa | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>