Side Navigation

X

Uskrs u Belišću

 

 NOVOSTI|

U petak i subotu, 15. i 16. travnja 2022. godine, održana je manifestacija Uskrs u Belišću. Organizatori manifestacije su Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a suorganizatori Centar za kulturu Sigmund Romberg, Matica umirovljenika grada Belišća, Likovna udruga “Bel-Art” Belišće i Društvo “Naša djeca” Belišće.

Uskrsni sajam koji je održan u petak i subotu od 9 do 14 sati privukao je brojne posjetitelje koji su obišli  izlagače i pronašli ponešto za sebe među bogatom ponudom prigodnih uskrsnih i autohtonih proizvoda.

Program u subotu, 16. travnja 2022. godine, bio je prvenstveno namijenjen našim najmlađim sugrađanima. U 10 sati započela je uskrsna likovna radionica na kojoj su članovi Udruge “Bel-Art” i Društvo “Naša djeca” Belišće s djecom oslikavali pisanice. U 10:30 sati stigli su i Moto zečevi Moto kluba “2 grada” Valpovo-Belišće koji su prigodno darivali okupljenu djecu uskrsnim paketićima koje je osigurao organizator. Nakon silnog veselja što je stiglo toliko Moto zečeva, još veća radost i oduševljenje najmlađih bilo je otkrivanje tradicionalnog Gnijezda sa 1000 pisanica. U gnijezdu se nalazilo deset označenih pisanica, a oni najsretniji koji su ih pronašli darivani su uskrsnim paketima.

Tekst: Turistička zajednica grada Belišća
Foto: Tin Lacković

Izvor: Uskrs u Belišću | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>