Side Navigation

X

Uručena kućica kupljena u humanitarnoj akciji “U novoj godini želim ti dom”

 

 NOVOSTI| 

U subotu, 20. veljače 2021. godine, članovi Moto kluba 2 Grada Belišće – Valpovo s predsjednikom Darijem Partićem i predstavnici Udruge Zvono uručili su kućicu kupljenu novčanim prilozima u humanitarnoj akciji „U novoj godini želim ti dom“ obitelji iz Petrinje, točnije, iz Nove Drenčine.

Kuća ove obitelji označena je crvenom naljepnicom te će biti srušena s obzirom na oštećenja nastala u potresu. Obitelj je kuću uredila i živjela u njoj samo godinu dana, međutim ista više nije sigurna za stanovanje. Svi članovi trenutno žive kod rođaka, ali ih je tamo trenutno 16-ak iz uže i šire obitelji, svi koji su ostali bez svojih domova.

Ključeve kućice predsjednik Moto kluba 2 Grada predao je gospođi Mireli Dolenac, koja će se s obitelji moći useliti u istu. Kućica ima 4 kreveta, sanitarni čvor, tuš kabinu i klimu.

Organizatori ove akcije zahvaljuju svima koji su sudjelovali u njoj te vjeruju da je kućica stigla u prave ruke.

Ivančica Bulut
Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono

Izvor: Uručena kućica kupljena u humanitarnoj akciji “U novoj godini želim ti dom” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>