Side Navigation

X

Udruga PUKS: radionica “Pozitivni četvrtak”

UDRUGA PUKS: RADIONICA ”POZITIVNI ČETVRTAK”

Objavljeno: 30. 10. 2018.
U četvrtak, 25.10., u prostorijama male vijećnice Gradske uprave grada Belišća, održana je prva u nizu radionica “Pozitivnog četvrtka”, aktivnosti udruge PUKS – podrška u kriznim situacijama.
Sudionici radionice izradili su osobnu SWOT analizu s ciljem prepoznavanja vlastitih snaga i izgradnje pozitivne slike o sebi. Psihologinja Marija Mandić odgovorila je na brojna pitanja i objasnila nazočnima nejasnoće vezane za osobni rast i razvoj. Iznošenjem vlastitih razmišljanja i iskustava sudionici su obogatili ovaj susret.
Druga radionica na temu pozitivnog razmišljanja planirana je 22. studenog.
“Pozitivni četvrtak” aktivnost je udruge PUKS – Podrška u kriznim situacijama, namijenjena  odraslima s ciljem osnaživanja, otkrivanja i rada na vlastitim resursima, podrške i unaprijeđenja mentalnog zdravlja te povećanja kvalitete života. Održava se u sklopu projekta “Podrška u zajednici” sufinanciranim od strane Grada Belišća i Osječko-baranjske županije.

j.

Izvor: Udruga PUKS: radionica “Pozitivni četvrtak” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>