Side Navigation

X

Udruga HVIDR-a Belišće, Zaželi- program zapošljavanja žena „SNAŽNE ŽENE”

Udruga HVIDR-a Belišće, Zaželi- program zapošljavanja žena „SNAŽNE ŽENE” 07.02.2022

Slika

 

U petak, 4. veljače 2022. godine, u Hotelu Petrijevci održana je završna konferencija projekta “Snažne žene”.

Projekt vrijedan 1.114.260,00 kn, koji je Nositelj projekta, Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Belišće potpisala s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava, financiran je u 100% iznosu iz Europskog socijalnog fonda, Programa „ZAŽELI- PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA – FAZA II“ operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali koji traje 14 mjeseci, od 07. siječnja 2021. do 07. ožujka 2022. godine.

Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Belišće projekt provodi u suradnji s partnerima, Udrugom umirovljenika grada Belišća, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Centrom za socijalnu skrb Valpovo te Lokalnom akcijskom grupom Karašica koja je zadužena za administraciju i upravljanje.

Ovim projektom na razdoblje od godinu dana zaposleno je 12 teže zapošljivih žena koje su pružale potporu i podršku 78-oro  starijih i nemoćnih osoba.

Na  završnoj konfereciji, nazočnima su se u ime partnera i nositelja projekta obratili : predsjednik Lag – a Karašica Ivan Vrbanić, predsjednik Udruge Hrvatskih vojnik invalida Pavo Milekić, predsjednik Udruge umirovljenika grada Belišća Radoslav Vuksanić, Voditeljica ispostave Valpovo Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Lidija Vidošić te koordinatorica na projektu Beata Rebrina koji su iznijeli rezultate o provedbi projekta u nadi kako će se ova vrlo uspješna suradnja nastaviti i nadalje, u najavljenoj “Fazi III – Zaželi – Program zapošljavanja žena.”

Ovim putem Ženama projekta uručena su Uvjerenja o završenoj školi za zanimanje pomoćni kuhar koje su stekle u sklopu projekta kako bi postale konkurentnije na tržištu rada.

 

Slika Slika

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>