Side Navigation

X

U okviru projekta “Zajedno za treću dob“ održano predavanje “Promocija izvaninstitucionalnih usluga“

 

 NOVOSTI|

Predavanje na temu “Promocija izvaninstitucionalnih usluga“ bilo je jedno od planiranih i provedenih aktivnosti u okviru projekta “Zajedno za treću dob“ nastalog s ciljem unaprjeđenja kvalitete i širenja izvaninstitucionalnih socijalnih usluga na području grada Belišća.

Predavanje je održano 19. prosinca 2022. godine u prostorijama Matice umirovljenika grada Belišća.

Na početku predavanje sve je srdačno pozdravila predsjednica Matice gđa Marija Ilić. Ovom prigodom razgovaralo se o poteškoćama i izazovima starijih osoba te socijalnim uslugama koje Grad Belišće provodi za svoje građane starije životne dobi. Korisnici projekta su ovom prilikom iznijeli svoje zadovoljstvo aktivnostima projekta koje im omogućuju podršku u svakodnevnom životu. Na kraju predavanja naši sugrađani imali su priliku postavljati pitanja te saznati sve što ih je zanimalo o spomenutoj temi.

Podsjećamo, kroz projekt “Zajedno za treću dob”, kojemu je nositelj Grad Belišće, a partner Matica umirovljenika grada Belišća zaposleno je 11 osoba što skrbe za više od 100 starijih osoba kroz organizaciju pomoći u kući i pružanje ostalih usluga izvaninstitucionalne skrbi. Navedeni projekt provodi se 20 mjeseci i to od 8. listopada 2021. do 8. lipnja 2023.godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.961.680,00 kuna, a njegova cjelokupna vrijednost financirana je u 100% iznosu. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Izvor: U okviru projekta “Zajedno za treću dob“ održano predavanje “Promocija izvaninstitucionalnih usluga“ | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>