Side Navigation

X

U BELIŠĆU “TJEDAN SOLIDARNOSTI ZA SOCIJALNU SAMOPOSLUGU VUKOVAR”

U BELIŠĆU “TJEDAN SOLIDARNOSTI ZA SOCIJALNU SAMOPOSLUGU VUKOVAR”

Objavljeno: 11. 11. 2019.

Dok svaki Hrvat na godinu baci oko 97 kg hrane, gotovo 25% građana živi u riziku od siromaštva. Podaci koji nisu baš za pohvaliti se, zar ne?

Na inicijativu Hrvatske mreže socijalnih samoposluga belišćanska socijalna samoposluga organizirat će u vremenu od 11.11.2019. do 18.11.2019. “Tjedan solidarnosti za socijalnu samoposlugu Vukovar”.

Budući da se 18. studenoga obilježava Dan sjećanja na žrtvu Vukovara, i belišćanska samoposluga želi na ovaj način dati doprinos podršci Gradu Heroju, te poziva sve građane, udruge, organizacije i institucije da se odazovu ovom pozivu i da skupa kao grad Belišće budemo podrška gradu Vukovaru.

Socijalna samoposluga Belišće radi svaki dan, u terminu od 8 do 12 sati, kada će se prikupljati isključivo prehrambene namirnice te higijenske i kućanske potrepštine za korisnike Socijalne samoposluge Vukovar, koje će se potom s donacijama svih socijalnih samoposluga iz cijele Hrvatske odvesti 20. studenoga u Vukovar.

Doista se nadamo kako će odaziv biti velik i da ćemo mi Belišćani još jednom pokazati svoju složnost i dobrotu za one u potrebi, poručuju iz Socijalne samoposluge Belišće!

Izvor: U BELIŠĆU “TJEDAN SOLIDARNOSTI ZA SOCIJALNU SAMOPOSLUGU VUKOVAR” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>