Side Navigation

X

Tribina VJERNIK – NEVJERNIK: mogućnost(i) dijaloga

TRIBINA VJERNIK – NEVJERNIK: MOGUĆNOST(I) DIJALOGA

Objavljeno: 24. 10. 2018.

Župa sv. Josipa Radnika u Belišću poziva sve zainteresirane na tribinu „Vjernik – nevjernik: mogućnost(i) dijaloga“, na kojoj će gostovati istaknuti svećenik, teolog i sveučilišni profesor prof. dr. sc. Tonči Matulić s Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu. Tribina će biti održana uutorak, 30. listopada 2018. g., s početkom u 19.00 sati u Velikoj vijećnici grada Belišća. Moderator tribine bit će prof. Branko Matišić. Ulaz je slobodan.

Prof. dr. sc. Tonči Matulić  katolički je svećenik, redoviti profesor i pročelnik Katedre moralne teologije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Objavio je devet knjiga i veći broj znanstvenih radova. Godine 2009. osvojio je nagradu „Hrvatska knjiga godine” za knjigu „Metamorfoze kulture” koja sustavno razmatra utjecaj znanosti i tehnike na duhovnost, moral i općenito pogled na svijet. Kao teolog i intelektualac, iznimno je aktivan u medijima te često nastupa kao kritički komentator na aktualna vjerska, moralna i bioetička, društvena i politička pitanja.

 

Izvor: Tribina VJERNIK – NEVJERNIK: mogućnost(i) dijaloga | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>