Side Navigation

X

TRADICIONALNA ZIMSKA KOLONIJA

TRADICIONALNA ZIMSKA KOLONIJA

Objavljeno: 04. 2. 2020.

Članovi Likovne udruge Bel-art sastali su se u subotu, 1. veljače, u prostorijama Ribičkog doma, na lijevoj obali Drave, kako bi održali tradicionalnu Zimsku likovnu koloniju.

Odazvalo se osamnaest slikara, koji su još jedan susret iskoristili za druženje, razmjenu iskustva i ono u čemu istinski uživaju – slikanje. Prvu ovogodišnju likovnu koloniju, Bel-artovci su odlučili odraditi u humanitarnom duhu, slike nastale na ovoj koloniji biti će donirane u humanitarne svrhe. Belišćanski umjetnici su inspiraciju, u nedostatku snijega, morali pronaći u gotovo proljetnom pejzažu koji ih je okruživao. Slikali su koristeći različite slikarske tehnike, od akrila, akvarela, suhog pastela, tuša do ulja.

Popodnevne sate Bel-Artovci iskoristili su za planiranje nadolazećih aktivnosti kao što su radionice za najmlađe belišćane te izložba povodom Međunarodnog dana žena koju organizira Gradska knjižnica i čitaonice Valpovo.

Tin Lacković

Izvor: TRADICIONALNA ZIMSKA KOLONIJA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>