Side Navigation

X

Tomislav Zvonarić Žuma predstavio novu knjigu

 

 NOVOSTI|

U petak, 28. listopada 2022. godine, u Kazališnoj kavani u Belišću, predstavljena je peta knjiga autora Tomislava Zvonarića Žume pod nazivom “Tijelom – odsutan, dušom i srcem – uvijek prisutan”. Organizatori ove promocije su Grad Belišće i Centar za kulturu Sigmund Romberg.

Tomislav Zvonarić Žuma rođen je u Veliškovcima, živio je u Bistrincima i Belišću, a iako već godinama živi u Zagrebu, autor svoj kraj nikada nije zaboravio, o čemu progovara i u novoj knjizi. Knjiga je tiskana pod pokroviteljstvom Grada Belišća i Tiskare “Slog”.

U ime Grada Belišća, posjetitelje je pozdravila pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić. Uz autora, promotori knjige bili su Denis Šimić i Vladimir Vazdar. U glazbenom dijelu programa nastupio je Zvonimir Iveković s dvjema prigodnim pjesmama, a predstavljnje knjige vodila je voditeljica galerijsko-izložbene djelatnosti Centra za kulturu Sigmund Romberg Katarina Bošnjak.

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>