Side Navigation

X

TAKTIČKA VJEŽBA DVD-a “BOCANJEVCI”

TAKTIČKA VJEŽBA DVD-A “BOCANJEVCI”

Objavljeno: 25. 11. 2019.

Na temelju Plana aktivnosti i obveza prema Vatrogasnoj zajednici grada Belišće, dana 24. studenog 2019. godine, Dobrovoljno vatrogasno društvo “Bocanjevci” u 10 sati održali su taktičku vježbu na objektu Vatrogasnog doma u Bocanjevcima.

U taktičkoj vježbi sudjelovali su operativni članovi DVD-a Bocanjevaca korištenjem vatrogasne tehnike, kombi vozila i vanjskog nadzemnog hidranta, gdje su korištenjem dvaju mlazova vode gasili improvizirani strukturni požar na objektu.

Vježba je u cijelosti uspjela, a istu je nadzirao zapovjednik VZG-a “Belišće” Dubravko Čovčić.

U sklopu navedene aktivnosti obavljen je stručni nadzor vatrogasne postrojbe DVD Bocanjevaca od strane zapovjednika VZG-a “Belišće”, gdje je uvidom u stanje vatrogasne tehnike, skupne opreme, osobne opreme, način organiziranja i pripravnosti u slučaju intervencija i ostalo, konstatiralo zadovoljavajućom ocjenom.

Nakon stručnog nadzora, održan je razgovor o stanju vatrogastva u DVD-u,  problemima na koje se nailazi i planovi za daljnji razvoj i unapređenje mjesnog DVD-a i vatrogastva u cjelini.

Dubravko Čovčić, zapovjednik/tajnik Vatrogasne zajednice Belišće

Izvor: TAKTIČKA VJEŽBA DVD-a “BOCANJEVCI” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>