Side Navigation

X

Svjetski dan pripovijedanja u knjižnici

 NOVOSTI| 

Povodom Svjetskog dana pripovijedanja i Međunarodnog dana sreće, a koji se oba obilježavaju 20. ožujka, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće vrijedne knjižničarke organizirale su dan za pripovijedanje. U vrijeme proljetnog ekvinocija obilježava se i Svjetski dan pripovijedanja pa je knjižničarka Dijana Milišić-Zečević pročitala djeci prigodnu slikovnicu o sreći. Pričaonicu su poslušala djeca vrtićke skupine Kikići Dječjeg vrtića Maslačak iz Belišća zajedno s njihovim odgojiteljicama Dragicom Jančikić i Aleksandrom Šrepfler.

U belišćanskoj knjižnici taj dan posvećuje se promociji čitanja s ciljem razvijanja svijesti o važnosti stvaranja čitalačkih navika od malih nogu.

Listajući slikovnice proučavali su mališani i šume jer se 21. ožujka ujedno obilježava i Svjetski dan šuma, ali i Svjetski dan poezije.

Tekst: Vlasta Putar
Fotografije: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Izvor: Svjetski dan pripovijedanja u knjižnici | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>