Side Navigation

X

SUMMER COCKTAIL DANCE NA GRADSKOM BAZENU BELIŠĆE

SUMMER COCKTAIL DANCE NA GRADSKOM BAZENU BELIŠĆE

Objavljeno: 10. 7. 2019.

Neizostavna ljetna stanica za odmor i osvježenje u Belišću je njegov gradski bazen, koji tek treba otkriti sve svoje potencijale. Ove godine po prvi put možete uživati u zabavnom programu Summer cocktail dance.

Vruća ljetna noć na bazenu u organizaciji je Centra za kulturu Sigmund Romberg, Amaterskog kazališta Belišće i tvrtke Kombel, a održat će se u petak, 19. srpnja 2019., od 20 sati.

Te večeri Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće držat će plesni ritam, bilo da je riječ o “stiskavcu” ili “čagici”, a hitova neće nedostajati. Da bi ljetni dojam bio potpun, na sceni će se pojaviti i DJ MARiSOL, koja planira razdrmati vaše bokove vrućim latino hitovima. Uz sve ovo na programu je i noćno kupanje do 23 sata. Kako ljeto nije ljeto bez šarenih koktela, hibiskusa, flamingosa, light showa i dobrog raspoloženja, sve vas to, i puno više, očekuje na belišćanskom bazenu u petak, 19. srpnja 2019., od 20 sati.

Pozivamo sve generacije, starije i mlađe, da s nama budu dio najbolje ljetne zabave u gradu!

Ulaz je slobodan.

Ravnateljica CK Sigmund Romberg: Tea Kozina, mag.prim.educ.

Izvor: SUMMER COCKTAIL DANCE NA GRADSKOM BAZENU BELIŠĆE | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>