Side Navigation

X

SUMMER COCKTAIL DANCE NA GRADSKOM BAZENU BELIŠĆE

SUMMER COCKTAIL DANCE NA GRADSKOM BAZENU BELIŠĆE

Objavljeno: 03. 7. 2020.

Neizostavna ljetna stanica za odmor, osvježenje i zabavu u Belišću je belišćanski gradski bazen, koji svake godine iznova otkriva svoje potencijale, čak i u ova neizvjesna i pomalo drugačija vremena. Nakon što je belišćanski bazen i ove sezone otvorio vrata za svoje posjetitelje, drago nam je najaviti drugi po redu zabavno-glazbeni sadržaj “Summer cocktail dance”. Vruća ljetna noć na bazenu u organizaciji je Centra za kulturu Sigmund Romberg, Amaterskog kazališta Belišće i tvrtke Kombel, a održat će se u petak, 10. srpnja 2020., od 20 sati.

Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće i solisti pobrinut će se za držanje plesnog ritma i posjetitelja na plesnom podiju, a bilo da je riječ o “stiskavcu” ili “čagici”, glazbenih hitova neće nedostajati. Da bi ljetni dojam uz vodu bio potpun, drugi dio večeri preuzet će DJ MARiSOL, koja će sve posjetitelje razdrmati latino hitovima. Uz dobru glazbu, na programu je i noćno kupanje do 23 sata. Ispunjenosti ove večeri doprinijet će i šareni kokteli, tropski ugođaj i vesela atmosfera. Pozivamo sve generacije, one starije i one mlađe, da budu dio najbolje ljetne zabave u gradu. Ulaz je slobodan.

Tea Glavica, ravnateljica CK Sigmund Romberg

Izvor: SUMMER COCKTAIL DANCE NA GRADSKOM BAZENU BELIŠĆE | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>