Side Navigation

X

SUDJELOVANJE NA KONFERENCIJI “BEST STAY 2019.” U OPATIJI

SUDJELOVANJE NA KONFERENCIJI “BEST STAY 2019.” U OPATIJI

Objavljeno: 18. 11. 2019.

Predstavnice Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković i Mirjana Klen te hotela “Villa Valpovo” Milica Milec, sudjelovale su na međunarodnoj konferenciji “Best stay 2019.” koja se održavala od 13. do 15. studenog 2019. godine u Amadria Park u Opatiji.

Konferencija “Best Stay” najkonkretniji je B2B događaj koji okuplja vrhunske hotelijere, turističke djelatnike, turoperatore i dobavljače u turizmu iz regije, cijele Europe i šire.

Više od 50 predavača iz hoteljerstva i turističkog sektora iz cijelog svijeta te više od 300 sudionika okupilo se u Opatiji na petom izdanju “Best stay” konferencije.

Sudionici konferencije su rukovoditelji više razine iz cijele regije, uključujući direktore hotela i menadžere, investitore, programere, direktore turističkih zajednica, marketinške i ICT pružatelje usluga, konzultante i tvrtke dobavljače.

“Best stay” je događaj koji ima snažan utjecaj na razvoj turističke ponude, a cilj konferencije je omogućiti sudionicima uvid u najbolje domaće, regionalne i međunarodne primjere prakse u turizmu te smo na konferenciji ostvarili kontakte s turoperatorima te očekujemo njihov dolazak u destinaciju Belišće.

Janja Čeliković, Turistička zajednica grada Belišće

Izvor: SUDJELOVANJE NA KONFERENCIJI “BEST STAY 2019.” U OPATIJI | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>